Az elmúlt napok konyhai "alkotásai"

2011-09-22

sponsored links


Nagypapi elvitte Tomikát "dolgozni", így van idõm kicsit blogolni.  Valami furcsaságot éreztem az elõzõ bejegyzésben, aztán észrevettem, hogy éjfél után 7 perccel tettem közzé, azért volt furcsa, úgy tûnt kedden készült a bejegyzés, közben még hétfõn éjjel. Kedden káposztás tésztát fõztem, mert Menyem azt mondta, hogy a kicsi azt szereti. Valószínû az erdélyi változatot szereti, ahogy Menyem  fõzi (kaporral), mert az enyém nem ízlett neki, nem kért belõle, pedig nagyon finom volt. Sem Nagypapi mákos tésztájából.

Szerdán csak apróra vágott sültkrumplit készítettem ebédre, aki kért virslit kaphatott hozzá, ezekrõl nem készítettem képet, nem egy gasztronómiai csoda volt, de a Kicsi a sültkrumpliból legalább jól belakmározott :)  (kis öröm is nagy öröm).

Ma, csütörtökön újabb adag csirkeleves készül csigatésztával, amit a kis Unokám annyira szeret, öröm nézni, ahogy eszi. De ha levest eszik, akkor mást már nem szokott kérni, mert a levesbõl ma is kétszer kért. Második fogásnak sült csirkeszárnyak készültek (2 csomag két ízületes csirkeszárnyból) sült zöldségekkel. Mindkettõ különlegessége a fûszerezés volt.  Egy csomag "HA" szárnyassült fûszerkeveréket kevertem össze egy chilis fûszerkeverékkel (azért mertem megtenni, mert a kis ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/09/az-elmult...

sponsored links

Keres?s